Drömmer du om att bli Personlig Tränare?

Drömmer du om att få arbeta som Personlig Tränare?
Nu har du chansen att få utbilda dig till PT och bli en del av vårt team på Sports Club.

Sports Club är en av Sveriges största anläggningar med ett medlemsantal på över 5000 personer och vi strävar alltid efter att i en inspirerande miljö kunna erbjuda de bästa tjänsterna levererade av de bästa tränarna. Våra medarbetare är trygga, engagerade och energiska personer som också har en gedigen kunskap om träning. Nu söker vi fler som helhjärtat vill satsa på ett yrke som Personlig Tränare.

Du ska självklart ha ett genuint och brinnande intresse för träning men framförallt ska du ha en passion för att hjälpa andra. Du har en hög social kompetens samt ett starkt driv och förmågan att skapa nya kontakter. Dessutom delar du vår mening att träning ska vara roligt och en del i en långsiktigt sund livsstil. Vi har inget krav på att du är utbildad PT utan vi hjälper dig med en del av utbildningskostnaden om du är rätt person för oss.

Vi ser fram emot din ansökan snarast (senast den 3/5) och du skickar din intresseanmälan till Gustav Willberg som arbetar som PT-ansvarig på Sports Club Vallentuna, gustav@sportsclubvallentuna.se.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Mer Nyheter