ÅRETS JULKLAPP? PT SMALL GROUP

Vecka 2 drar vi igång nya PT Small Groups med ett flertal olika inriktningar, det finns något för alla! Samtliga Small Groups, förutom Gymskolan är på 20 tillfällen. Pris: 6000:-

OCR Rookie - Torsdagar 16:30
Den här gruppen är för dig som är nyfiken på hinderbana. Du kanske har anmält dig till ett lopp eller funderar på att göra det. Vi testar olika hinder och du får även tips och idéer för hur du kan stärka dig för OCR.

OCR Pro - Torsdagar kl 17:30
Den här gruppen är för dig som redan tränar OCR men vill bli ännu bättre. Du kanske har som mål att klara vissa svårare hinder. Vi filar på tekniker i olika hinder så att du ska kunna ta dig igenom dem på ett effektivt sätt. Vi går också igenom övningar som stärker axlar, skuldror & grepp.

Trail Running - Onsdagar kl 11:45
Den här gruppen passar dig som redan springer en del och är sugen på att ge dig ut bland stenar och rötter. Du kommer att få tips på hur du tar dig fram i terräng på bästa sätt. Vi går igenom tekniker både uppför och nerför samt över stockar och diken. Vi kommer att springa vid varje tillfälle så för att få ihop en jämn grupp är det bra att du kan springa 5 km (i spåret) på 30 min. Det här är ett perfekt tillfälle att få komma ut i skogen och njuta mitt på dagen tillsammans med andra.

Funrun Women - Måndagar kl 20:00
Löpargruppen för kvinnor som vill ha kul löpträning och sällskap mörka kvällar! Fokus ligger på att faktiskt komma ut på en löptur fastän det är mörkt och orken kanske inte är på topp sena vardagskvällar. Vi springer ute i möjligaste mån och Ann ser till att alla hänger med! Genomtänkt upplägg gör att löpare på olika nivåer har glädje och utbyte av varandra. Pepp, glädje och energi genomsyrar gruppen framför snabba tider. Tillsammans höjer vi varandra! Önskvärd nivå på deltagare: 5 km på ca 25-45 minuter.

Mission Marathon - Söndagar kl 16:00
För dig som siktar på att springa Stockholm Marathon 2019! Kanske är du marathon-rookie eller kanske har du sprungit förut men känner att du vill stå på startlinjen bättre förberedd? Då är detta PT Smallgroupen för dig! Vi hjälper till med träningsupplägg och tillsammans nöter vi långpass och intervaller. Löpning blandas i en skön kompott med teori och styrka. Vi har kul medan vi tränar effektivt och klokt!

Komigånglöpning - Lördagar kl 09:30
För dig som idag inte springer men som har en önskan om att börja springa. Inga kunskaper eller erfarenhet krävs. Vi springer, tränar löpteknik, styrka och rörlighet tillsammans. Vi kör en lågintensiv löpning, och ger utrymme för att stärka upp leder, ligament, muskulatur och kondition.

Gymskolan - Måndagar kl 19:00 (5 tillfällen, pris 1500:-)
Detta är för dig som aldrig tidigare har tränat eller om det var länge sedan och du känner att du vill ha hjälp att komma igång. Vårt mål är att du ska få en trygg start på gymmet och kanske även några nya träningskompisar. Under 5 veckor kommer vi att prova på olika träningsmetoder och koncept, allt från maskinträning till gruppträning. Varje pass inleds med en genomgång av vad vi ska göra, sedan tränar vi tillsammans och på slutet rundar vi av med en gemensam nedvarvning.

Viktresan - Måndagar kl 18:00, Torsdagar kl 12:00, Söndagar kl 15:00
Ta chansen att tillsammans med andra gå ner i vikt, med hjälp av en Personlig Tränare - en lärorik och rolig resa tillsammans. Kom igång med din träning och få hjälp med din viktminskning i en mindre grupp. Du kommer att ha en inledande träff med din PT där ni gör en invägning (om du vill) och sätter ett mål. Sedan kommer du och de andra i gruppen att kämpa tillsammans för att nå era mål. Varje deltagare får individuell stöttning, men tillsammans har ni ett tydligt mål - att gå ner i vikt!

Viktresan Man - Onsdagar kl 20:00
Endast för män!

Viktresan Kvinna - Söndagar kl 15:00
Endast för kvinnor!

Yoga - Måndagar kl 06:30, Torsdagar kl 16:30
För dig utan tidigare erfarenhet, men även van yogi som vill fördjupa och utveckla sin kunskap i sin praktik. Varje tillfälle har ett eget tema som introducerar de klassiska dynamiska asanas/positionerna, inkluderat med medveten närvaro samt någon form av pranayama/medveten andningsövning. Vi avslutar med en kortare savasana/medveten avslappning. Vi arbetar muskulärt med flöden, som ger styrka, stabilitet och rörlighet. Syftet med den här gruppen är att du efter dessa tillfällen ska känna dig tryggare i att yoga efter dina egna förutsättningar.

CF Lyft - Söndagar kl 11:00
Vill du bli starkare? Lära dig lyfta säkrare och bättre? Då är detta gruppen för dig! Vi tränar bland annat de olympiska lyften; ryck och stöt, marklyft och knäböj m.m. Du kommer även att förbättra din koordination, explosivitet och rörlighet.

CF Gymnastics - Söndagar kl 12:00
Drömmer du om att klara din första pullup/chinup, stå på händer eller har du kämpat med dina armhävningar i flera år men får inte till det? Oberoende av vad du tränar i övrigt så är det fantastiskt att behärska sin kropp och använda den som träningsredskap. Vi kommer att träna kontroll och styrka med kroppsvikt, teknik och rörlighet i de vanligaste momenten samt även kika lite mer på de mer avancerade rörelserna.

Vid frågor kontakta vår reception eller prata med någon av våra medlemsrådgivare!
Varmt välkommen!

Mer Nyheter