HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA Boka din plats redan idag

Vi är så otroligt glada och stolta att vi nu kan presentera våra helt egna träningsresor ner till Andalusien, Spanien. Vi åker till vårt eget Casa Monicha som ligger otroligt vackert beläget i Rondaområdet.

I en hel vecka ska vi träna, umgås, utmanas, svettas, springa, sola, bada,, njuta, vila, äta gott och leva livet! Här råder lugnet och du kan helt fokusera på dig själv, din hälsa och din träning.

Stort utbud av pass och träningsprogram
Träningspassen kommer vara varierande; vi erbjuder allt ifrån svettiga konditions- och styrkepass, löppass (morgonjogg, långpass, backträning/intervaller, trail, teknik) morgonpromenader, rörlighetsträning och mycket mer. Vi anpassar träningen efter såväl guppen som individet och allt är valfritt och man kan när som helst välja sol och bad om man föredrar avkoppling.

Utflykter
Vi kommer även att under veckan åka iväg på en utflykt där det finns många olika alternativ att välja bland. Detta kommer att anpassas efter gruppens önskemål och det går att dela gruppen om önskemålen är olika.

Maten
Alla måltider ingår och det kommer att vara god och vällagad mat från grunden, mat vi känner igen. Ibland svenskt, ibland spanskt, ibland internationellt.
Efter morgonens bestyr så kickar vi igång med en schysst frukost som ska ge energi som räcker hela förmiddagen. Mitt på dagen äter vi en gemensam lunch som ibland är varm, ibland kall - lite beroende på hur träningen på förmiddagen har sett ut. På eftermiddagen samlas vi för en fika och avslutningsvis är det middag. Det här är den stunden på dagen då vi verkligen samlas, reflekterar över dagen, äter och dricker gott samt lär känna varandra.

Sociala aktiviteter
En liten grupp ger utrymme för att lära känna varandra bättre, för den som vill det. Vill man hellre dra sig undan och ha "egentid" så gör man självklart det.
Det kommer att finnas mycket tid för att läsa en bok, spela kort, spela spel, samtala samt njuta av lugnet och de vackra omgivningarna.

En vanlig dag
Träning två gånger om dagen vanliga dagar. Vi alternerar kondition/styrka/rörlighet-yoga.
• Yoga - solhälsningar i soluppgången på terrassen (Soluppgång 07:09)
• Morgonjogg/Powerwalk runt ägorna
• Frukost - ca 08:30
• Egen tid
• Träning
• Lunch - ca 12:00
• Egen tid
• Fika
• Träning ca 17:00
• Middag ca 19:30

Korta fakta om resan
Datum: 11-18 maj 2019 (Ronda Training Experience), 18-25 maj 2019 (Ronda Fab 50)
Målgrupp: Träningsentusiaster i alla åldrar
Boende: I dubbelrum i villa
Flyg och transfer: Ingår (transfer Malaga flygplats - Casa Monicha)
Mat: Helpension inkl. dryck
Pris: 14900:-
Du betalar bara din anmälningsavgift nu på 1500:-. Efter det att du anmält dig får du tre fakturor före resterande del av resans pris. Dessa ska betalas 30, 60 samt 90 dagar efter det att du anmält dig till resan. En restriktion är dock att hela resan ska vara betald senast 30 dagar före avresa.

Vi ser mycket fram emot att göra den här resan och vi hoppas att just Du vill följa med!
Boka din plats redan idag! För övriga frågor maila mikaela@sportsclubvallentuna.se.


Mer Nyheter