PT SMALL GROUP Start vecka 34

Vecka 34 drar vi igång nya PT Small Groups med ett flertal olika inriktningar, det finns något för alla! De flesta PTSG är på 16 tillfällen och kostar 4800:-, 8 tillfällen kostar 2400:- för dig som är medlem hos oss.

Nöjdhetsgaranti! Vi är helt säkra på att du blir nöjd, men skulle du mot förmodan inte vara det så kan du efter kursens första två tillfällen få pengarna tillbaka!

Skills Running - Måndagar kl 17:30 (16 tillfällen)
Vill du ha hjälp med att förbättra din löpförmåga? I den här gruppen kommer vi att jobba med rörlighet, stabilitet, hållning och ditt löpsteg. Vi kommer även att göra en tydlig planering för hur just du ska bli en bättre löpare över tid.

CF Lifting - Måndagar kl 20:30, Torsdagar kl 20:30, Söndagar kl 11:00 (16 tillfällen)
Vill du bli starkare? Lära dig lyfta säkrare och bättre? Då är detta gruppen för dig! Vi tränar bland annat de olympiska lyften; ryck och stöt, marklyft och knäböj m.m. Du kommer även att förbättra din koordination, explosivitet och rörlighet.

CF Gymnastics - Söndagar kl 12:00 (16 tillfällen)
Drömmer du om att klara din första pullup/chinup, stå på händer eller har du kämpat med dina armhävningar i flera år men får inte till det? Oberoende av vad du tränar i övrigt så är det fantastiskt att kunna behärska sin kropp och använda den som träningsredskap. Vi kommer att träna kontroll och styrka med kroppsvikt, teknik och rörlighet i de vanligaste momenten samt även kika lite mer på de mer avancerade rörelserna.

Get in shape - Tisdag & Torsdag kl 06:30 (2 ggr/vecka), Tisdag & Torsdag kl 21:00 (16 tillfällen)
Hur många gånger har du tänkt att du ska ta tag i träningen och kosten, för att en gång för alla nå dina mål? Nu har du chansen att faktiskt göra det och att lyckas! Vi kör nu igång med Get In Shape-paketet där du får hjälp att komma i form! Detta är gruppen för dig som är beredd att lägga ner både tid och svett för att nå dina mål. Vi tränar hårt 2 ggr i veckan i 8 veckor med fokus på att forma kroppen. Du kommer dessutom att få ett träningsprogram för att kunna maximera dina resultat med fler träningstillfällen på egen hand.

Calisthenics - Måndagar kl 17:00 (8 tillfällen)
Har du hört talas om calisthenics? Kanske till och med sett människor göra tricks som front lever, back lever, muscle up osv. och tänker att "det där vill jag också kunna göra", då är detta gruppen för dig. Vi kommer att träna från grunden men med inriktning mot ett eller ett par tricks anpassat efter deltagarnas förmåga.

Senior - Tisdagar kl 10:00 (8 tillfällen)
Det här är gruppen för dig som är 65+ och vill ta din styrketräning till nästa nivå. Kanske har du kört mycket gruppträning eller har du helt enkelt bara fastnat i ett gammalt träningsmönster? Fokus ligger på att få ny inspiration i träningen och att samtidigt kanske träffa nya träningskompisar!

Ett starkare jag - Tisdagar kl 17:00, Lördagar kl 11:00 (16 tillfällen)
Ta dig ur din comfort zone! Det här är styrkegruppen för dig som är mindre van eller inte har någon erfarenhet alls av att träna med fria vikter och vill komma ut från gruppträningssalen och in i gymmet. Fokus ligger på att du ska få lära dig korrekt teknik och få inspiration för att kunna träna med fria vikter på egen hand. Och som om det inte vore nog avslutar vi varje pass med en riktigt endorfinhöjare!

Viktresan - Söndagar kl 15:00 (16 tillfällen)
Ta chansen att tillsammans med andra gå ner i vikt, med hjälp av en Personlig Tränare - en lärorik och rolig resa tillsammans. Kom igång med din träning och få hjälp med din viktminskning i en mindre grupp. Du kommer att ha en inledande träff med din PT där ni gör en invägning (om du vill) och sätter ett mål. Sedan kommer du och de andra i gruppen att kämpa tillsammans för att nå era mål. Varje deltagare får individuell stöttning, men tillsammans har ni ett tydligt mål - att gå ner i vikt!

Viktresan Kvinna - Söndagar kl 17:00 (16 tillfällen)
Endast för kvinnor!

Viktresan Kvinna 50+ - Söndagar kl 18:00 (16 tillfällen)
Endast för kvinnor som passerat 50!

Boxning - Måndagar kl 20:45 (OBS! Kurs 16 tillfällen, pris: 2400:-)
Ta chansen att prova riktig boxningsträning! Vår erfarna boxare Märta kommer att hjälpa dig med din teknik. Du får även chansen att prova lätt sparring och roliga parövningar samt grenspecifik konditionsträning. Utrustning: lindor och tandskydd, handskar finns att låna men vi rekommenderar att ni köper egna sparringhandskar.

Swimrun Nybörjare - Söndagar kl 17:45 (8 tillfällen)
SwimRun är en idrott där utövaren växlar mellan simning och löpning utan att stanna, skorna sitter på fötterna under simningen och simutrustningen är med under hela löpningen. Med fokus på nybörjare (men även för dig som provat på och kanske redan genomfört några tävlingar) går vi tillsammans igenom och tränar grunderna för frisimning och löpning med fokus mot SwimRun. Önskvärda förkunskaper är att man kan frisimma 25 meter (behöver inte vara vackert/effektivt) och klarar av att jogga i lugnt tempo. Utrustning som krävs är löparskor (rengjorda), simglasögon, simkläder och träningskläder.

Womens Strength - Torsdagar kl 18:00, Onsdagar kl 17:30 (16 tillfällen)
En styrkegrupp för tjejer mellan 18-50 år som är mindre vana eller inte har någon erfarenhet alls av fria vikter, samt för dig som vill ta din träning till en ny nivå. Tillsammans kommer vi gå igenom teknik inom våra grundrörelser för att bygga en bra bas för att sedan kunna jobba med andra bra friviktsövningar. Varje pass kommer avslutas med en ordentlig genomkörare!

Gubbklubben - Onsdagar kl 19:30 (16 tillfällen)
För dig, man mellan 35-55 år, som vill träna styrka och kondition tillsammans med ett skönt träningsvilligt gäng med mycket skratt och glimten i ögat. Blandad nivå där övningarna anpassa efter förmåga hos var och en.

Vid frågor kontakta vår reception eller prata med någon av våra medlemsrådgivare!
Varmt välkommen!

Mer Nyheter