YOGA AIR Nyhet på schemat

I Yoga air utmanar vi styrka, balans, rörlighet samt medveten närvaro.
Med en hammock som partner får du utrymme att öva på att släppa taget och utveckla tillit!
Den hjälper dig på många olika sätt; den ger stöd till din träning och möjliggör en rolig, annorlunda och djupt avslappnande träningsform.

Du kan välja att ha en del av din kropp i tyget, luta dig mot hammocken, gunga i den, göra inversioner (upp-och-ner hängande övningar) eller så låter du den omsluta dig helt för att njuta av en stunds avslappning.

Även om yogaformen ser väldigt avancerad ut så är den inte exkluderande. Tvärtom så är den ett fantastiskt hjälpmedel för avlastning och förlängning av ryggraden samt ökad förståelse av yogans alignment (linjering).

Självförtroendet byggs snabbt upp då övningar som ser mer eller mindre omöjliga ut visar sig vara fullt överkomliga att utföra.

Hammocken stödjer dig hela tiden som gör att du utvecklar en bättre kroppskontroll och balans och det leder till att du enkelt kan korrigera din position.

Du har kanske redan förstått hur underbart roligt Yoga air är?! Allt du behöver är en liten portion mod, nyfikenhet och balans. Att bara ligga omsluten i hammocken ger en känsla av ”cocooning” och du kommer i närmare kontakt med dig själv.

Varmt välkommen till oss på Sports Club för att prova Yoga Air!

Mer Nyheter