NYA REKOMMENDATIONER Träna utomhus!

Med anledning av dagens nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten så väljer vi att med omedelbar verkan och tills vidare ställa in all vår gruppträning inomhus. Vi kommer istället att erbjuda ännu mer utomhusträning. Gym och simhall är dock öppna som vanligt för individuell träning. Se bokningsappen eller bokningssidan för aktuell information om vilka klasser ni har att välja på.

Nu hjälps vi åt att göra det bästa av den här situationen och vi vill att ni hjälper oss genom att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom och vi ber er att i så stor mån som möjligt byta om och duscha hemma. Behöver ni använda våra omklädningsrum så sprid ut er i båda de blåa och de gröna omklädningsrummen och håll avstånd till övriga medlemmar.

Vi i vår tur kommer även fortsättningsvis att leverera så bra och rolig träning vi bara kan och vi hoppas att vi ses utanför Sports Club!

OBS! Ni som har barn, eller själva deltar i olika former av grupper/kurser kommer att få mer information om vad som gäller för just er via mail eller sms.

Har ni övriga frågor, maila info@sportsclubvallentuna.se.

Ta hand om er!

MVH
Personalen på Sports Club

Mer Nyheter