Kurssläpp!

Kurssläpp! Gamla favoriter och spännande nyheter. Samtliga kurser sparkar igång vecka 15.

VUXENKURSER:

Nyhet! TEAM Mama Power
Vår mammaträning riktar sig till dig som är mer eller mindre nybliven mamma och oavsett tidigare träningsnivå och bakgrund vill bygga upp din kropp på ett säkert, effektivt och roligt sätt. Självklart får bebisarna följa med! Är du osäker på om kursen passa dig så maila Mikaela på mikaela@gymochsim.se.
Tid: Tisdagar & torsdagar 10.30
8 veckor, pris 1350:-
Instruktör: Mikaela

Nyhet! TEAM Kettlebell 2
Kursen riktar dig till dig som gått en Kettlebellkurs hos oss tidigare eller tränat en del med Kettlebell på egen hand och vill utöka övningsrepertoaren och variationsmöjligheterna.
Tid: Måndagar 18.00
8 veckor, pris 900:-
Instruktör: Rickard

SPC OCR
Träning mot längre hinderbanelopp. Vi varvar hinderteknik och löpning med tuff fys och samarbetsövningar, inomhus såväl som utomhus. Sjukt jobbigt och sjukt kul.
Tid: Söndagar 19.00
8 veckor, pris 900:-
Instruktörer: Tomas & Gustav

SPC Running level 2
För dig som kommit igång med löpningen och kan jogga 30 minuter kontinuerligt men vill bli snabbare och uthålligare. Tid: Torsdagar 18.00
8 veckor, pris 900:-
Instruktörer: Jenny & Nettie

TEAM Dynamax & ViPR
Vi lär oss hantera redskapen Dynamax (medicinbollar) och ViRR, ett perfekt komplement för att kunna variera din träning och få ut mer.
Tid: Måndagar 18.00
8 veckor, pris 900:-
Instruktör: Lisa

TEAM Weight Loss
En kurs för dig som över tid vill gå ner i vikt, tillsammans med en grupp likasinnade och en duktig coach. Kul träning och givande diskussioner och föreläsningar.
Tid: Måndagar 18.00 och torsdagar 19.15 alternativt onsdagar 19.15 och söndagar 18.45
8 veckor, pris 1800:-
Instruktörer: Jenny & Nettie

Crawlkurser
Vi har delvis en nybörjarkurs för dig som är intresserad av att lära dig crawla, och en fortsättningskurs för dig som kan grunderna i crawl men behöver öva teknik för att få till högre hastighet och längre distanser.
Tid: Nybörjare torsdagar 19.15, fortsättning torsdagar 20.15
Instruktör: Nettie


BARNKURSER

Simskola
Nästan samtliga Grodgrupper är fulla men det finns några platser kvar. Grodorna är en kurs för barn som har gått någon form av simskola tidigare och kan grunderna i bröstsim, men ännu inte lärt sig simma. Se bokningssidan för tillgängliga tider. Även till gruppen Sälarna för barn som kan simma minst 25 meter bröstsim men tycker det är så roligt med simskola att de vill fortsätta finns det några platser kvar, se bokningssidan.

SPC Academy
Vårt populära koncept för idrottsfys med barn och ungdomar 6-16 år. De flesta platserna är redan upptagna av barn som valt att fortsätta från tidigare kurs, men några öppningar har vi till nästa kursstart. Se bokningssidan för tider för respektive åldersgrupp.Har ni frågor om en kurs ni ska gå eller funderar på så maila Tomas på kurser@gymochsim.se.

Boka plats!

Mer Nyheter