BIOCIRCUIT™ Effektiv och personlig cirkelträning

Sedan någon vecka tillbaka har vi installerat en helt ny typ av maskiner i vår Maskinpark. Läs mer nedan om vad det är och hur du kommer igång med träning i dessa maskiner:

Vid första träningstillfället går du tillsammans med en tränare igenom dina inställningar i styrkemaskinerna, för att kunna göra detta behöver du ha "Mywellness" appen. Vid nästa besök sker inställningarna automatiskt så att du enkelt kan komma igång och fokusera på din träning. Inloggningskiosken visar vilken maskin som du ska påbörja träningen på och guidar dig sedan genom hela passet genom att tala om när det är dags att gå vidare och till vilken maskin.

Maskinerna ställer automatiskt in sig efter dina förutsättningar och ser till att du tränar hela kroppen både effektivt, rätt och säkert. Det guidade programmet ger dig en engagerande och personlig träningsupplevelse som är snabb och enkel då du slipper manuella justeringar av maskinerna och onödig väntetid.

Det som också gör BIOCIRCUIT unikt är att det passar alla, oavsett ålder och mål. Genom att du kan välja det träningsprogram som passar dig och dina förutsättningar och som samtidigt är personligt anpassat efter din nivå har du möjlighet att träna säkert och effektivt och samtidigt möjlighet att utveckla din träning. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare av träningsutrustning kommer du att ta dig närmare dina träningsmål.

Kontakta vår reception för att se vilka tider det finns tränare på plats för att hjälpa dig att komma igång i våra nya maskiner. Varmt välkommen till oss för en ny träningsupplevelse!

Mer Nyheter