NYA BOKNINGSREGLER Ändrad tid för avbokning

Från och med måndag 4/11 ändrar vi våra avbokningsregler. Senaste tid för avbokning kommer då att bli 2 timmar innan klassen startar. Detta innebär då även att senaste tid man kan få plats från reservlista är 2 timmar innan klassen startar.

Anledningen till förändringen är framförallt att vi noterat att väldigt många tycker det blir för ont om tid med mindre varsel än så när man får plats från reservlista och direkt bokar av sin plats. Det leder i sin tur även till att vi inte får tillförlitlig statistik på hur många som faktiskt vill gå på vissa klasser, och då är det också mycket svårare att möta behovet.

Vi uppskattar om de som bokat plats på reservlistor väljer att stå kvar på dem. Med de nya reglerna så finns det ingen "risk" för att man ska få en plats mindre än två timmar innan klass-start, utan det handlar bara om att vi ska kunna se hur många som hade velat gå om de fått plats.

Har ni frågor eller synpunkter så är ni välkomna att maila tomas@sportsclubvallentuna.se.

Ps. Det kommer fortfarande att gå att boka plats på en klass via appen/bokningssidan fram till 1 timme innan klass-start, det är bara avbokningsreglerna som ändras.

Varmt välkommen till oss på Sports Club!

Mer Nyheter