SPORTS PERFORMANCE Träningsläger

Vi har sedan hösten 2014 med stor framgång bedrivit vår SPC-verksamhet som riktar sig till såväl föreningar och lag som enskilda idrottare. I januari 2020 hade vi handbollselever från Norska Wang Toppidrett här på träningsläger.

Under fem dagar så tränade de 2 fyspass om dagen hos oss på Sports Club. De fick möjlighet att prova på vårt träningsupplägg för unga atleter – SPC. Vår SPC-verksamhet riktar sig till såväl föreningar och lag som enskilda idrottare.

Under åren har denna verksamhet vuxit och vi har i dagsläget ett 20-tal grupper igång - med allt ifrån dansgrupper till skidåkare, volleybollspelare, handbolls-, fotbolls-, hockey- och innebandylag. Vi är just nu 6 stycken Personliga Tränare som bedriver denna verksamhet med målsättningen att bygga en stabil grund för atleterna att stå på. Vi vill skapa full funktion för den specifika idrotten, där minskad skaderisk är ledordet. Individen ligger i fokus ifrån början och träningen anpassas efter ålder, nivå och utveckling, vilket är en självklarhet för att såväl individ som lag ska nå framgång.

Just dessa Norska toppidrottare fick självklart även prova på att träna i vår hinderbana samt en del andra roliga träningsformer.

Är detta något för dig eller ditt lag? Hör av dig till lisa@sportsclubvallentuna.se så berättar hon mer!

Mer Nyheter