VIRTUELLA KLASSER Nu lägger vi på fler klasser

Vi erbjuder ett antal olika Virtuella klasser under den här perioden för att försöka möta det intresse som finns utan att på något sätt tumma på rekommendationerna (deltagarna får c:a 35kvm per person). Du bokar din plats som vanligt via appen eller bokningssidan, och vi tar in max 10 deltagare per klass. Håll avstånd till varandra och rengör noggrant den utrustning du använt.

BodyPump
Här jobbar du med skivstång och viktplattor i takt till musiken. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt .

Sh'bam
Med enkla men heta danssteg, till populära hits blandat med old school dängor vi alla känner igen är SH'BAM® ett befriande, roligt och socialt sätt att träna.För dig som gillar dans, passar både nybörjare och vana deltagare.

BodyCombat
Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt.

BodyBalance
BODYBALANCE® är en blandning av yoga, tai chi och pilates. Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

Varmt välkommen!

Mer Nyheter