DANSKURSER HT-22 Bugg & Modern fox

Under hösten utökar vi vårt kursutbud med två typer av dans – Bugg och Modern Fox.
Kurserna startar vecka 35 och pågår i 8 veckor där varje lektion är 60 minuter. Priset för en kurs är 1200:-.

Bugg: Onsdagar 18.00
Detta är en grundkurs i bugg med gemenskap, musik och glädje. Kursen passar dig som inte tagit ett enda danssteg tidigare. Vi går lugnt fram så att alla kan hänga med.

Bugg fortsättning: Onsdagar 19.00
Detta är en kombinerad nybörjare och fortsättningkurs för dig som har dansat lite bugg tidigare. Här har vi lite högre tempo än i nybörjkursen. Efter kursen kommer du känna dig mer trygg på dansgolvet både med att föra och att följa.

Modern Fox: Torsdagar 19.00
Modern Fox är en pardans som kommer från Foxtrot. Den är friare än den klassiska Foxtroten och man väver in och hämtar influenser från andra danser som Tango, Kizumba och olika swingdanser. Nybörjare - Inga förkunskaper krävs. Passar för dig som aldrig dansat förut eller för dig som vill damma av dina gamla danskor.

Modern Fox fortsättning: Torsdagar 20.15
Modern Fox är en pardans som kommer från Foxtrot. Den är friare än den klassiska Foxtroten och man väver in och hämtar influenser från andra danser som Tango, Kizumba och olika swingdanser. Fortsättning - Passar dig som gått flera nybörjarkurser eller minst en fortsättningskurs tidigare.

Bokning sker via vår bokningssida eller i receptionen på Sports Club.
Har du övriga frågor, maila gustav@sportsclub.se

Varmt välkommen!

Mer Nyheter