EVENT & KONFERENS

DIN MÖTESPLATS I NORRORT

Håll dina möten och event hos oss! Eller varför inte en fantastisk fest? Vi erbjuder fräscha konferenslokaler med sittplats för upp till 300 personer. Alla lokaler har WIFI och modern teknisk utrustning för ljus, ljud och bild. Mat och dryck kan ombesörjas från vårt café som drivs av Vallentuna Stenugnsbageri. Kombinera gärna ditt evenemang med fysisk aktivitet – vi kan under samma tak erbjuda allt från teambuilding i hinderbana till svettig cirkelträning, simning, yoga och relax. Här finns något för alla. 

VÅRA LOKALER

galaxy

Vår största lokal med den senaste tekniken

Här finns en stor scen och det absolut senaste inom ljud- och bildteknologi så att du kan skapa en helt unik inramning av ditt evenemang. Lokalen har skön akustik och på vår enorma LED-skärm (7×4 meter) kan du visa bild och video med en häpnadsväckande skärpa. Lokalen passar för allt från seminarier och föredrag till företagskickoff, konserter och baler. Här finns även Vallentunas största discokula! 

Kapacitet: 
Biosittning: 300 pers
Bordsittning med runda bord: 100 pers
Bordsittning med långbord: 200 pers
Konsert ståplats: 500 pers  

Lokalen ligger på markplan och har egen ingång, garderob, foajé samt egna toaletter, WIFI och loge med sminkbord.

DANSSTUDION

Ett trevligt konferensrum för möten och grupparbeten

Dansstudion lämpar sig för möten och konferenser med upp till 50 personer. Här finns en 65 tums LED-skärm och en stor whiteboardtavla. Rummet kan möbleras för konferens- eller skolsittning alternativt som grupprum för t.ex. break-out sessions. WIFI finnes.

Kapacitet: 
Biosittning: 40 pers
Bordssittning: 25 pers
Ståmingel: 50 pers

Lokalen ligger på markplan i direkt anslutning till Galaxy.

KLUBBRUMMET

Vår mysigaste lokal som ligger i anslutning till Stenugnsbageriets café  

Klubbrummet lämpar sig för möten, föredrag och konferenser upp till 25 personer. Här finns en 75 tums LED skärm och WIFI. Rummet har en lite mysigare karaktär och kan möbleras för konferens- eller föreläsning men även för lunch eller fika. 

Kapacitet: 
Bordssittning: 25 pers

Lokalen ligger på markplan i direkt anslutning till vårt café. Ingång via huvudentrén. 

TEAMBUILDING MED HÄLSA I FOKUS

Stärk medarbetarnas hälsa och sammanhållning med Sports Clubs teambuilding för företag. Innehållet skräddarsys efter era önskemål så alla kan delta på sina villkor. Vi kan under samma tak erbjuda allt från teambuilding i hinderbana till svettig cirkelträning, simning, yoga och relax. 

Rörelseglädje
Att ha roligt tillsammans under aktiviteten är viktigare än allt annat. Det stärker gemenskapen i gruppen enormt och sänker tröskeln för deltagande.

Teamkänsla
Träning och rörelseglädje med kollegorna lönar sig eftersom det leder till bättre samarbete, gemenskap och välmående på arbetsplatsen.

Inidividanpassning
Alla ska kunna delta på sina villkor. Våra erfarna coacher ser alla deltagare, anpassar övningarna och ger enklare/tuffare alternativ.

 

Två-vänner-high-fiving-medan-de-plankar-på-ett-gymgolv

MAT & DRYCK

Mat och dryck kan ombesörjas av vårt café som drivs av Vallentuna Stenugnsbageri – kända för sina sagolikt goda bullar, mackor och sallader. 

När du bokar lokal hos oss kan du välja att beställa till mat & dryck.

INTRESSERAD?

Kontakta oss så hjälper vi dig skräddarsy ditt event!

Mikaela Lundkvist
Eventansvarig

E-post: mikaela@sportsclub.se 
Telefon: 070-1475919