GYM

ÄR DU NY ELLER NÄSTAN NY PÅ GYM?

Om du är helt ny kan du hos oss ta det lite lugnare i början tills du känner dig säker och vill gå vidare. Vi har på styrketräningssidan särskilda maskiner som är till för nybörjarna. På gruppträningssidan kan du välja klasser av det lite enklare slaget.

HAR DU RYGGONT?

Vi har ett DAVID Ryggcenter där vi behandlar onda ryggar. SPORTS CLUB var först i Sverige med att introducera detta framgångsrika koncept.

HAR DU RYGGONT?

För den individuella träningen finns både konditions- och styrkemaskiner och annan utrustning som ger praktiskt taget obegränsade möjligheter till variation och utveckling för den som har tränat en del på gym och vill förnya dig.

CHALLENGE ZONE

Challenge Zone inkluderar flera olika avdelningar. Här finns bl.a. vår huvudsakliga friviktsavdelning Free Weight Park med mängder av fria vikter, funktionella redskap, HAMMER MTS-maskiner m.m. Vidare finns en specialavdelning Abdominal Square med ett flertal maskiner för träning av magen och Mobility Terrace för rörlighetsträning. Vi har även en avdelning som kallas Cardio Bunker med konditionsmaskinerna Concept II roddar, Concept SkiErg (nya modellen), WattBike och Keiser Bike. Dessutom finns här de lite mer sport- och tävlingsinriktade avdelningarna Obstacle Heaven, Bouldering Cave och Sports Performance Center (SPC).

VÅRT UTBUD: