LÖPNING


Traditionella och avancerade löpband 

Vi har löpband med de enklaste funktionerna (Precor) och även löpband som är internetuppkopplade (Technogym). De senare erbjuder möjligheter att både lagra egna resultat och komma åt en mängd träningsprogram som kan modifieras. Framför ett flertal löpband har vi en jättestor LED-skärm (ca 4 x 2,5 meter) där man under sin löpning ser på videos med naturupplevelser från hela världen. Alternativt kan du välja löpband där du ser ut genom fönster och drömmer dig bort i egna tankar utan att styras av andra intryck.

My Mountain

Alla våra elektriskt drivna löpband kan ställas in för att springa i uppförsbacke. Men våra löpband, eller snarare gångband, som kallas My Mountain, är band man går snabbt på och med möjlighet att ställa lutningen så att det blir betydligt brantare än vad som annars är möjligt.

Draxfit

Dessa löpband drivs inte av elmotorer. Banden är utformade så att du driver dem helt med egen kraft och löpkänslan blir då närmare löpning i naturen. Dessa lite tuffare löpband kan du både träna individuellt med eller i grupp med upp till 24 deltagare. Vid gruppträningen leder en av våra ledare klassen och peppar dig till stordåd genom intervallträning.

Technogym Skill Mill

Detta är en speciell maskin där du lutar dig kraftigt framåt samtidigt som du håller dig i specialhandtag och arbetar när du går mot ett motstånd som du kan variera i maskinen.

Gladiatorn

I bana nr 6 i Ninja World består sista hindret av Gladiatorn, som är ett löpband 6 meter långt och lutar så att höjdskillnaden är 3 meter. Ska du delta i den populära TV-tävlingen Gladiatorn så har du här en unik möjlighet att träna på denna tuffa löpning uppför.