BARNKURSER

Kurser för barn & UNGDOM

Prova på en kurs

Är du osäker på om en kurs är rätt för dig? 
I mån av plats kan du få prova på, maila oss på kurser@sportsclub.se 

PLAYGROUND

Springa, hoppa, krypa, kasta, lyfta, pressa och dra. Våra kroppar är till för att användas. Playground är vårt träningskoncept för barn & ungdomar där vi blandar allt från lyftteknik och löpträning till hinderbana, klättring och parkour. Vårt största fokus är att skapa en positiv träningsupplevelse för barnen och att de ska hitta aktiviteter som hjälper dem att etablera en sund inställning till träning där hälsa är en viktig del men att även vägen dit kan vara hur kul som helst. Vi provar på olika träningsformer och håller till i olika lokaler beroende på pass, men samlas alltid i våra SPC-lokaler där också majoriteten av träningstillfällena genomförs.

Vi har grupper för barn och ungdomar i fyra ålderskategorier: 6-8 år, 9-10 år, 11-12 år och 13+ år. En kurs består av 18 lektioner och kostar 2.500:-.

Sports Club Ninja Parkour

Ninjaträning

Hinderbaneträning för barn, inga förkunskaper krävs. 

Vi har grupper för barn och ungdomar i fyra ålderskategorier: 6-8 år, 9-10 år, 11-12 år och 13+ år. En kurs består av 18 lektioner och kostar 2500:-.

Funkykidz

Funkykidz är en dansskola för dig som är 2-7 år. Funkykidz är barndans där du alltid har kul med kompisarna i gruppen och det bästa av allt – alla kan vara med. Funkykidz är Nordens största danskoncept för barn och varje
vecka dansar 10.000 barn i en Funkykidz-kurs.

Vi har grupper i tre ålderskategorier: 2-3 år, 4-5 år och 6-7 år.

En kurs består av 10 lektioner och kostar 1.600:-.
För grupperna 4-5 år och 6-8 år tillkommer en elfte gång med
en avslutningsshow där föräldrar och syskon är välkomna
att titta.

Streetbeats

StreetBeats är danskursen för dig mellan 8 och 17 år. Prova coola streetstilar till dom senaste beatsen en eller två gånger i veckan. Varje lektion bygger på en uppvärmningsdel och en koreografidel. Under varje lektion förbättrar vi både din kroppskontroll och känsla för musik. Vi tränar även styrka och rörlighet. Allt för att du ska bli en grym dansare! Under kursens gång tränar vi in coola koreografier som ni får visa upp på vår slutshow. 

Är du mellan 8-10 år så består en kurs av 14 tillfällen och kostar 1.700:-.
(Vi träffas en gång/vecka) 

För dig mellan 11-17 så består en kurs av 28 lektioner och kostar 3.400:-. 
(Vi träffas två gånger/vecka).

Simskola

KRABBORNA 
Krabborna är en nybörjargrupp för de barn som behöver lära sig grunderna i bröstsim. En förälder eller annan vuxen är alltid med barnen i vattnet varje lektion. Inga förkunskaper krävs. De barn som går Krabborna har alltid förtur att anmäla sig till efterföljande kurs.

GRODORNA
Grodorna är en fortsättningskurs för de barn som redan kan grunderna i bröstsim, men behöver öva mer för att kunna simma utan flythjälpmedel. Även här gäller att en förälder eller annan vuxen ska vara med i vattnet varje lektion. Observera att de barn som går Krabborna har förtur till anmälan, vilket gör att det kan vara svårt att få plats direkt i en grupp.

SÄLARNA
Sälarna är en grupp för barn som redan kan simma hjälpligt men vill bättra på tekniken och lära sig simma längre sträckor. Kravet är att barnen före kursen ska kunna simma minst 25 meter bröstsim. Vi tränar bröstsim och provar på ryggsim och crawl. Dessutom övar vi olika livräddningsmoment såsom 
bogsering och upptag på kant. I dessa grupper är inga föräldrar med i vattnet.

En kurs består av 9 lektioner och kostar 1.500:-.
Priset inkluderar entré till simhallen vid kurstillfällena för kursdeltagande barn samt vid Krabb- och Grodkurserna även för medföljande förälder.

Simskola mammabarn

Simträning

Simträning en gång i veckan, med fokus på frisim men med inslag även av de andra simsätten.

Vi har grupper för barn och ungdomar: 6-8 år, 9-10 år, 11-12 år och 13+ år. Kravet för att man ska få delta i gruppen är att man kan simma minst 100 meter bröstsim eller crawl, då undervisningen bedrivs i stora bassängen och längderna kan bli många under ett pass.

En kurs består av 18 tillfällen och kostar 2500:-.

Anmälan & information

Anmälan och betalning sker samtidigt och görs i vår reception eller på vår bokningssida. Det är inte möjligt att reservera plats utan att samtidigt erlägga betalning. Anmälan är bindande. Maila oss på kurser@sportsclub.se om du har några frågor.

 För övriga villkor klicka här!