NINJA, OCR

ninja world & ocr heaven

Vi erbjuder två något olika hinderbanekoncept – Ninja World och OCR Heaven. 

NINJA WORLD

Ninja World består av en mängd olika hinder som kräver styrka, uthållighet, balans och teknik. Hindren är grupperade i 6 olika banor. På nedre våningen finns banorna 1–4 med vardera 8 st hinder. Bana 1 är den enklaste och sedan ökar svårighetsgraden med banans nummer. På övre våningen finns bana 5 och bana 6 med sammanlagt 34 st hinder. Dessa banor är de svåraste och endast ett fåtal klarar samtliga hinder där. Däremot klarar de flesta redan från början några eller flera av hindren i de första banorna på nedre våningen.


Parkour – I Ninja World finns en liten parkourbana med 10 st hinder som i första hand är avsedd för mindre barn.

Baby Park – I Ninja World tränas barnmotorik med olikformade mjuka klossar som barnen kan pussla ihop efter egen fantasi. Här trivs de riktigt små barnen när de i väldigt unga år påbörjar sin gymkarriär hos oss. Föräldrarna kan sitta i Family Corner intill och hålla koll på sina småttingar där.


OCR HEAVEN

OCR Heaven erbjuder en del av de klassiska Ninja-hindren men vissa hinder har mer karaktär av militärhinder och dessutom kombineras denna träning när den bedrivs utomhus med löpning. OCR står för Obstacle Course Racing vilket betyder hinderbanelöpning. I de stora OCR-loppen utomhus placeras hinder utefter en bana som oftast varierar mellan 5 och 30 kilometer. För att kunna träna mer realistiskt har vi därför kompletterat vår OCR-avdelning med löpband i direkt anslutning. Man kan då växelvis köra ett eller några hinder och löpa några hundra meter. Några av de mest kända OCR-loppen är Spartan, Toughest, Tough Viking, Tuff Mudder och Survival.

En del av dessa arrangerar tävlingar i flera olika länder. Dessutom anordnas EM och VM i OCR. I OCR Heaven finns drygt 40 st hinder samt 8 st löpband.

I våningen under finns Bouldering Cave där man kan träna greppstyrka och klätterteknik. Här tränar vi även ett flertal av de reptekniker som Survivalkonceptet innehåller.

I Strong Man Lane bedriver vi styrketräning i form av Farmer´s Walk, Släde, lyfta Atlas-klot, Däckvältning m.m. Denna typ av styrketräning är vanligt förekommande i OCR-lopp utomhus.

entrépriser

Fr.o.m. året man fyller 15 år: 250:-
Fr.o.m. året man fyller 15 år och i sällskap av gymmedlem: 200:-

Fr.o.m. året då man fyller 5 år: 150:-
Fr.o.m. året då man fyller 5 år och i sällskap med gymmedlem: 100:-

I priserna ingår även tillgång till övriga delar av gym och simhallsanläggningen. Mer information får du i receptionen och av våra medlemsrådgivare. 
Vi vänder oss till aktiva personer och familjer där alla i familjen deltar i träningen. Därför gäller entrépriserna för samtliga som besöker lokalerna.